Over ons

 

 

Wij zijn Harry en Michaela 

 

We wonen in het plaatsje Huizen aan het water en dichtbij bos en heide. Wij hebben samen sinds 2004 meerdere boxers gehad, maar Harry heeft zijn hele leven al boxers gehad.

In 2015, na meerdere jaren twee boxers te hebben gehad, werd het tijd om het serieus aan te gaan pakken. Daarom hebben wij veel ervaring opgedaan bij ervaren fokkers.

 

Na al vele jaren ervaring te hebben opgedaan zijn we in 2015 gestart met de aanschaf van onze Daisy

en hebben we onze kennel ingeschreven bij de Raad van Beheer op Kynologisch gebied

en onze kennelnaam officieel aangevraagd. In 2016 kwam er een teefje bij: Hope Della Casa Dell'Acquario.

In 2018 zijn we uitgebreid met een pup uit ons eigen nest: Bibiana van de Lakehousefarm.

In 2019 kregen we een mooie kans om uit te breiden: Kulsvierkrogen Gillenia (Gilly) uit Denemarken

 

 

Onze kennelnaam van de Lakehousefarm is een verwijzing naar ons huis aan het Gooimeer, waar wij genieten van de ruimte en omgeving. Een ideale omgeving voor honden.

Wij zijn een kleine, maar officiele Ras-fokker met veel passie voor het ras. Voor ons is het karakter en de gezondheid van de ouderdieren en de door ons gefokte pups erg belangrijk. Wij fokken uiteraard met reuen die aan de ras standaard voldoen, getest zijn op hart, HD, en spondylose en voldoen aan het fokregelement van de NBC.

 

Wij hebben nu 4 teefjes waar we mee kunnen fokken, maar we doen in principe

maar 1 keer per jaar een nestje. 

Daisy, Hope, Gillenia wonen bij ons en Bibiana was 1x terug voor een nestje.

Daisy, gestroomd met witte aftekening,  geboren op 06-08-2015

Hope Della Casa Dell’Acquario, geel met witte aftekening, geboren op 05-10-2016

Bibiana van de Lakehousefarm, geel met witte aftekening, geboren 18-06-2018 

Kulsvierkrogen's Gillenia, gestroomd fokzuiver teefje, geboren 17-05-2019 DK 

 

Alle 4 mooie teefjes uit een gezonde lijn waar we trots op zijn.                                                     Hope, Gillenia, Daisy en Bibiana

Op 5 mei 2017 hadden wij ons allereerste nestje met onze kennel.                                         


Dit was een fantastische ervaring waar we nog steeds plezier aan beleven, en nog steeds met de meeste baasjes onderhouden we contact. Wij vinden het zeer belangrijk om op een verantwoorde manier te fokken met het schitterende ras en er toe bij te dragen het ras te verbeteren. Wij fokken met veel passie en doen grote moeite om de pups de allerbeste start in hun leven te geven, hierbij wordt letterlijk kosten nog moeite gespaard.

Ondertussen hebben we ons vierde nestje gehad, waar we de lat ook weer hoog hadden voor gezondheid en een sociale huishond die ook de echte boxer looks moet hebben. We zijn bijvoorbeeld al 2x keer naar het buitenland gegaan voor de ideale reu en kiezen ook in de toekomst weer voor een buitenlandse reu.

 

De door ons gefokte pups worden in huis geboren en groeien bij ons in huis op, zijn 8 weken onderdeel van ons gezin, zodat de pups goed gesocialiseerd en zo stabiel mogelijk uit het nest komen. Wij besteden veel aandacht aan het dagelijks laten kennismaken van velen soorten prikkels, zoals vanaf het moment dat ze kunnen horen al laten wennen aan vuurwerk geluiden, muziek, stofzuiger, auto rijden, buiten lopen, druk verkeer, kinderen, eerste zindelijkheids training, enz.

Aan de pups wordt dus intensief en vol passie aandacht besteedt. Wij willen de nieuwe baasjes een stabiele en gezonde pup geven, waar we graag ook achteraf nog bij betrokken zijn met raad en daad. Uit de nog steeds intensieve contacten van onze nestjes blijkt dat we daar zeker in geslaagd zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij bezoeken af en toe een tentoonstelling met onze boxers, omdat wij en de hond dat leuk vinden.

Hier hebben we hele leuke resultaten bereikt met onze mooie boxers

 

Wel willen we benadrukken dat gewaardeerd worden op de shows erg leuk is, maar het fokken van een gezonde en gezellige huishond altijd voorop staat.


Wij zijn ook vaak vertegenwoordigd op de Jonge Honden Dagen, omdat dit altijd een leuke informele dag is om ervaringen uit te wisselen en  mensen te ontmoeten.

Als u op de Jonge Honden Dag bent, kunt u ons herkennen aan onze koepelvormige tent die vaak de enige op het terrein is, maar tegenwoordig hebben we vaak een tweede tent erbij.

 

Voor meer informatie m.b.t. het aanschaffen van een pup, nodigen we u uit contact met ons opnemen via de contact pagina of ons te bezoeken bij ons thuis en onder het genot van 3 enthousiaste boxers en een bakje koffie lekker bij te praten.

Veel plezier bij het bekijken van onze website en hopelijk tot ziens.

Meer foto's op de pagina's A-nest t/m D nest