Wij zijn Harry en Michaela 

 

We wonen in het plaatsje Huizen aan het water en dichtbij bos en heide. Wij hebben samen sinds 2004 meerdere boxers gehad, maar Harry heeft zijn hele leven al boxers gehad.

In 2015, na meerdere jaren twee boxers te hebben gehad, werd het tijd om het serieus aan te gaan pakken. Daarom hebben wij veel ervaring opgedaan bij ervaren fokkers.

 

Na al vele jaren ervaring te hebben opgedaan zijn we in 2015 gestart met de aanschaf van onze Daisy

en hebben we onze kennel ingeschreven bij de Raad van Beheer op Kynologisch gebied

en onze kennelnaam officieel aangevraagd

In 2016 is hier nog een teefje bijgekomen: Hope Della Casa Dell'Acquario

En in 2018 zijn we uitgebreid met een pup uit ons eigen nest: Bibiana van de Lakehousefarm.

 

 

Onze kennelnaam van de Lakehousefarm is een verwijzing naar ons huis aan het Gooimeer, waar wij genieten van de ruimte en omgeving. Een ideale omgeving voor honden.

Wij zijn een kleine, maar officiele Ras-fokker met veel passie voor het ras. Voor ons is het karakter en de gezondheid van de ouderdieren en de door ons gefokte pups erg belangrijk. Wij fokken uiteraard met reuen die aan de ras standaard voldoen, getest zijn op hart, HD, en spondylose en voldoen aan het fokregelement van de NBC.

 

Wij hebben nu 3 teefjes waar wij mee (gaan) fokken:

 

Daisy, gestroomd met witte aftekening,  geboren op 06-08-2015

 

Hope Della Casa Dell’Acquario, geel met witte aftekening, geboren op 05-10-2016

 

Bibiana van de Lakehousefarm Geel met witte aftekening, geboren 18-06-2018 

 

Alle 3 mooie teefjes uit een gezonde lijn waar we trots op zijn.

Op 5 mei 2017 hadden wij ons allereerste nestje met onze kennel                                                                                        Bibiana

Dit was een fantastische ervaring waar we nog steeds plezier aan beleven.

Wij vinden het zeer belangrijk om op een verantwoorde manier te fokken met het schitterende ras en er toe bij te dragen het ras te verbeteren. Wij fokken met veel passie en doen grote moeite om de pups de allerbeste start in hun leven te geven, hierbij wordt letterlijk kosten nog moeite gespaard.

Ondertussen zijn we aan onze derde nestje toe, waar we de lat ook weer hoog leggen voor gezondheid en een sociale huishond die ook de echte boxer looks moet hebben, we gaan bijvoorbeeld nu voor de 2e keer naar het buitenland voor de ideale reu.

 

De door ons gefokte pups worden in huis geboren en groeien bij ons in huis op, zijn 8 weken onderdeel van ons gezin, zodat de pups goed gesocialiseerd en zo stabiel mogelijk uit het nest komen. Wij besteden veel aandacht aan het dagelijks laten kennismaken van velen soorten prikkels, zoals vanaf het moment dat ze kunnen horen al laten wennen aan vuurwerk geluiden, muziek, stofzuiger, auto rijden, buiten lopen, druk verkeer, kinderen, eerste zindelijkheids training, enz.

Aan de pups wordt dus intensief en vol passie aandacht besteedt. Wij willen de nieuwe baasjes een stabiele en gezonde pup geven, waar we graag ook achteraf nog bij betrokken zijn met raad en daad (als men dat wil). Uit de nog steeds intensieve contacten van ons eerste nest blijkt dat we daar zeker in geslaagd zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij bezoeken regelmatig een tentoonstelling met onze boxers, omdat wij en de hond dat leuk vinden.

Daisy heeft het goed gedaan op onder andere de Jonge Honden Dagen en is hierbij zelfs twee keer beste teef van de dag geworden! Daar zijn wij super trots op natuurlijk. Bovendien is Daisy 3e geworden met uitslag Uitmuntend op de KCM (kampioensclubmatch) in Enschede 2016.

Hope heeft het ondertussen ook leuk gedaan op shows: op de CAC-IB Martinidogshow is ze eerste/beste pup geworden. In Osnabrück is Hope 2e geworden en op de Jonge hondendag in Tilburg is ze wederom eerste geworden.

Op de Rotterdam Dogshow is Hope Beste Jeugdhond geworden met een 1U als beoordeling.

Op 26-08-2017 zijn we als fokgroep naar de JHD Peel en Maas geweest daar zijn we uit 5 fokgroepen gekozen tot beste fokgroep en onze pups zijn daar ook in de prijzen gevallen van 1e plaats voor onze gele reu tot een 2e en 3e plaats.

Wel willen we benadrukken dat gewaardeerd worden op de shows erg leuk is, maar het fokken van een gezonde en gezellige huishond altijd voorop staat.

Heel mooi resultaat alles bij elkaar.

 

Wij zijn vaak vertegenwoordigd op de Jonge Honden Dagen, omdat dit altijd een leuke dag is om ervaringen uit te wisselen en  mensen te ontmoeten.

Als u op de Jonge Honden Dag bent, kunt u ons herkennen aan onze koepelvormige tent die vaak de enige op het terrein is.

 

Voor meer informatie m.b.t. het aanschaffen van een pup of vragen inzake witte boxers en de vooroordelen die er rondgaan, nodigen we u uit contact met ons opnemen via de contact pagina of ons bezoeken bij ons thuis en onder het genot van 2 enthousiaste boxers en een bakje koffie lekker bijpraten.

Veel plezier bij het bekijken van onze website en hopelijk tot ziens op de Jonge Honden Dagen.

Meer foto's op de pagina's A-nest en B-nest